Logo - Pannonia organica

Logo - EU Projekat PANNONIA ORGANICA
finansira Evropska Unija kroz
program prekogranične saradnje
Hrvatska-Srbija

IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija

Zelena mreža Vojvodine

Općina Bilje

Strana 1 od 4  > >>

IDENTIFIKACIJA POTENCIJALA I POTREBA SEKTORA ORGANSKE POLJOPRIVREDE U BAČKOJ

Swot analiza organskih potencijala Bačke je nastala na osnovu swot analize za Srbiju koju je izradio GIZ i objavio u publikaciji „Organska poljoprivreda u Srbiji 2014".

Swot analiza je prilagođena uslovima u Bačkoj na osnovu informacija koje su prikupljene tokom mapiranja u 2013. godini za potrebe projekta Pannonia Organica (ref.no: 2013/317-068)

U utorak 7.oktobra 2014. u Novom Sadu, u Sali 1 Skupštine AP Vojvodine održana je Završna konferencija projekta 'Pannonia Organica''

Završna konferencija u Novom Sadu okupila je sve partnere na projektu, a pred više od pedeset zvanica predstavljene su sve realizovane aktivnosti sa ostvarenim rezultatima.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na završnu konferenciju našeg projekta Pannonia Organica iz IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija.

Konferencija je zakazana za 7.oktobar 2014. u 11 časova, a održaće se u Skupštini AP Vojvodine u sali br.1, adresa Vladike Platona bb Novi Sad.

Očekujemo Vas!

Ovde možete preuzeti datoteku:

Final_Conference_Pannona_OrganicaAgenda_Novi_Sad.pdf (232)

U četvrtak 11.09. 2014. u prostorijama Zelene mreže Vojvodine, održan je monitoring projekta  „PANNONIA ORGANICA”

U četvrtak 11.09. 2014. u prostorijama Zelene mreže Vojvodine, održan je monitoring projekta  „PANNONIA ORGANICA", finansiran sredstvima EU IPA, drugog  CBC poziva Srbija  – Hrvatska. Nosilac projekta je Zelena mreža Vojvodien iz Novog Sada a Udruženje Zdravo Organic i Inno Focus su partneri na projektu.

Sajam „Zelena Panonija“ održan je 6. Septembra 2014. u Bilju, Hrvatska

Sajam „Zelena Panonija" je drugi sajam po redu koji prati šestu aktivnost projekta „Pannonia organica".

Page 1 of 4  Next Page Last Page

Svi naslovi